Keresés a bubb.hu oldalakon:
Balett

Balett

Alexander- technikaAz Alexander-technika annak a fizikai és lelki feszültségnek a feloldására szolgál, amely a legtöbb emberben felgyülemlik élete során.
gerinc, fájdalom, nyak, hát, feszültség, stressz, migrén, hátfájás, mozgásszervi panaszok,
Angyalföld Balettiskola XIII. ker.Az Ön gyermeke is a Diótörő operaházi előadása alatt döntötte el, hogy balettozni szeretne? Balettiskolámban megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába.
balett oktatás, gyerek balett, gyermek balett
Balett oktatás kezdő felnőtteknekFelnőttként akarod elkezdeni a balettiskolai tanulmányokat? Teljesen kezdő vagy? Semmi gond! Nyilvánvalóan nem célozhatod meg az Operaház színpadát, DE a klasszikus balett mozgásrendszere felnőtt korban is megtanítható, és megtanulható! Tetszenek a balett előadások, szeretnéd Te is kipróbálni magad balett órán Gyermekként mindig is vágytál rá, de nem jutottál el a megvalósításig? Más táncstílust tanulsz, szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat? Akkor ezt már biztosan hallottad: a balett minden tánc alapja! Várlak szeretettel a 13. kerületi balettiskolámban!
felnőtt balett
Budapest BalettUnder construction
Under construction
DeveloppéTáncolj, míg táncossá nem válsz. Ezután táncolj, míg eggyé válsz a tánccal. A végén csak a TÁNC marad meg.
tánc, oktatás, balettóra, developpé, developpe, tanfolyam, spicc, stretching, előkészítő, t
Győri BalettiskolaGyőri Tánc és Képzőművészeti Iskola hivatalos honlapja.
táncművészet, képzőművészet, balett, modern tánc, grafika, szobrászat, festészet, közisme
Hírek klasszikus balett rajongóknakKeresse fel honlapunkat, ha a hazai balettélet legfrissebb híreire, az aktuális előadásokra kíváncsi! Honlapunk folyamatosan frissül, és igyekszünk minél több érdekességet összeválogatni a magyar balettművészet világából.
balett
Klasszikus balett oktatás
Magyar Nemzeti BalettMagyar Állami Operaház és a Magyar Nemzeti Balett hivatalos weboldala. Hírek, programok és jegyinformáció.
Magyar Nemzeti Balett , Magyar Állami Operaház Budapest , opera , balett , koncert
Magyar Táncművészeti FőiskolaMagyar Táncművészeti Főiskola honlapja. Balett, Néptánc táncoktatás és pedagógusképző intézet. Hungarian Dance Academy
MTF, Magyar, Tancmuveszeti, Foiskola, Táncművészeti, Főiskola, Iskola, Tánc, Balett, balle, hob
Miskovitz Balettművészeti MagániskolaFelnőtt balett oktatás, Balettiskola Budapesten a Nyugatinál, klasszikus balett tanfolyamok a Nyugatinál, a 4-es, 6-os villamosmegállónál, miami balett
felnőtt balett oktatás Budapest, balett, balettiskola, Budapest balett, balett tanfolyam, klasszik
Pécsi Balett
A Tánc linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Tánc

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat